Voće & Povrće Izložbena Polica - FVU11

Tip Modela: FVU11

Dimenzije: 

Visina: 220 cm
Dubina: 100 cm
Širina: 100 cm
Materijal: MDF (Medijapan ploča)

Opcije Boja :

RAL 9016 – Bijela

RAL 9001 – Krem

RAL 3020 – Crvena

RAL 2004 – Narandžasta

RAL 5002 – Tamnoplava

RAL 1023 – Žuta

RAL 7016 – Antracit Siva

RAL 7001 – Silver Grey

RAL 9005 – Crna

RAL 5018 – Tirkizno plava

RAL 6018 – Zelena

Police za Voće i Povrće

Visoko Kvalitetni Dizajn Izložbenog Sistema Polica Svježeg Voća i Povrća

Svježe voće i povrće mogu biti izloženi vašim kupcima na efikasan način pomoču Meridian Group izložbenih polica za voće i povrće . U zavisnosti od dimenzija i potreba vaše radnje, nudimo vam široku konfiguraciju i dizajn za izlaganje coća i povrća.

Za metalne djelove polica; sa svojim galvaniziranim dnom eliminiše mogučnost deformacije u slučaju vlage u radnji i obezbjeđuje efektivni izložbeni prostor voća i povrća za vaš posao.

Optimalna Alternativa za Vaše Police Voća i Povrća

Sa svojim radnjama, prodavnicama, supermarketima i hipermarketima kao i mnogim drugim poslovima, Meridian Group vam nudi najpogodniju mjernu alternativu za vašu prodavnicu a to je sva ostala oprema za prodavnicu.

Pravi Razliku između nehrđajućeg Čelika i Ergonomičnog Dizajna

Zahvaljujuću svom nehrđajućem štitu, vaš proizvod će trajati u vašoj radnji dosta godina isto kao i prvi dan.

Rejon svježeg voća i povrća je dizajniran da omogući kupcima da kupuju efektivno u vašoj prodavnici; Izlog vaših proizvoda može biti na stilski način dok u isto vrijeme obezbjeđuje udobnost vašim kupcima sa svojom ergonomičnom strukturom.

Stilski Drveni Dizajn Izloga Sistema Polica Voća i Povrća

Izložbene Police Svježeg Voća i Povrća su proizvedene sa Meridian Group kvalitetom i garancijom. Zahvaljujuči snažnoj strukturi, velikoj zapremini unutrašnjosti, drvenom prednjem djelu i bočnim panelima, postaje centar interesa za kupce kao visoko efektivna izložbena oprema.

Modularne jedinice su dostupne i u zidnoj i gondola opcijikoja vam dopušta da izložite dosta povrća i voća. Materijali koje koristimo su orijentisani ka hrani, bezbjedni sa direktnim kontaktom sa voćem i povrćem i veoma su otporni na koroziju.

Naše jedinice za voće i povrće su dostupne u kombinaciji drveta i metala koje čuva sjvežinu i osigurava visoki kvalitet.

  • Zidna i gondola opcije
  • Korpe za voće i povrće
  • Dostupne u metalu i drvetu
  • Dostupne u raznim veličinama i širinama
  • Široka lepeza boja i završetaka
  • Stalak za vaganje