Plastična Trgovačka Kolica

100 Litara Plastična Trgovačka Kolica

Plastična kolica sa različitim opcijama boja i kapaciteta. Prijatelj okoliša.

150 Litara Plastična Trgovačka Kolica

Plastična kolica sa različitim opcijama boja i kapaciteta. Prijatelj okoliša.

Plastična Supermarket Kolica

Plastična Trgovačka Kolica Će Ućiniti Proces Kupnje Vašeg Klijenta Mnogo Radosnim!

Sa profesionalizmom Meridian Group, nije teško učiniti kupovinu vašeg klijenta ugodnom i praktičnom! Proizvedeni sa plavom, crvenom, žutoj, crnoj, zelenoj i narandžastoj opciji boja. Naša plastična kolica za supermerket imaju dvije opcije kapaciteta i to od 100 litara i 150 litara.

Plastična kolica za market omogućuju vašem klijentu da s lakoćom nose proizvode koje su uzeli a isto tako vama omogućuju da istaknete vaš brend na ručkama u prvom planu . Ovaj proizvod koji je prigodan za dugotrajno korištenje sa svojom čvrstom strukturom se pretežno koristi u maloprodajnim prodavnicama! Ako želite olakšati kupovinu nudeći funkcionalnu opremu vašem klijentu dok nosi svoje proizvode, ova kolica za market su upravo ta koja tražite.

Kupovina u Marketu

Plastična kolica za market koja su inspirisana iz prirode imaju proces proizvodnje sa svim mjerama opreza da zaštite prirodu i okolinu. Ovi procesi su implementirani visoko poštujući prirodu bez ikakvih ne toksičnih substanci kao što su arsen, kadmijum, cijanid i slično koji se koriste i bilo kojem procesu. Sav otpad proizveden u proizvodnji je deponovan u skladu sa industrijskim standardima.

Ne Tražite Kompromis U Vašem Korporativnom Identitetu

Možete također koristiti vaše korporativne boje i logo na plastičnim kolicama za supermarket. Možete koristiti plastični materijal i drugi pribor na kolicima u skladu sa vašim korporativnim bojama i postaviti poslovne oznake ili slogan na kolica za market. Informacije o bojama i opcijama printanja loga možete dobiti od našeg odjela za klijente.

Opcija Žičanog Pribora

Možete dodati mnogo opreme vašim Plastičnim Trgovačkim Kolicima po vašim željama. Opremite vaša supermarket kolica sa opremom kao što su ključ za kovanice, specijalne sjedalice za bebe, promotivna / kampanje obavještenja! Sa ključem za kovanice koji radi na 1 KM ili 1 Euro, čuvate vaša kolica u jednom nizu, Zatim možete dodati sjedalicu za bebe u vaša trgovačka kolica i reklamne natpise koja će povečati efikasnost komunikacije vaših kupaca.