150 Litara Plastična Trgovačka Kolica

150 Litara Zapremina Korpe

Kapacitet : 150 Litara

Materijal: Plastika

Dimenzije:
Visina: 98 cm
Dubina: 68 cm
Širina: 101 cm
Nosivost: 130 kg
Opcija Boja:

150 Litara Kolica Za Supermarket

150 Litara Plastična Trgovačka Kolica Će Učiniti Proces Kupnje Vašeg Klijenta Mnogo Radosnim!

Sa profesionalizmom Meridian Group, nije teško učiniti kupovinu vašeg klijenta ugodnom i praktičnom! Proizvedeni sa plavom, crvenom, žutoj, crnoj, zelenoj i narandžastoj opciji boja.

Omogućuju vašem klijentu da s lakoćom nose proizvode koje su uzeli a isto tako vama omogućuju da istaknete vaš brend na ručkama u prvom planu . Ovaj proizvod koji je prigodan za dugotrajno korištenje sa svojom čvrstom strukturom se pretežno koristi u maloprodajnim prodavnicama! Ako želite olakšati kupovinu nudeći funkcionalnu opremu vašem klijentu dok nosi svoje proizvode, ova kolica za market su upravo ta koja tražite.

Kupovina u Marketu

150 Litara plastična kolica za market koja su inspirisana iz prirode imaju proces proizvodnje sa svim mjerama opreza da zaštite prirodu i okolinu. Ovi procesi su implementirani visoko poštujući prirodu bez ikakvih ne toksičnih substanci kao što su arsen, kadmijum, cijanid i slično koji se koriste i bilo kojem procesu. Sav otpad proizveden u proizvodnji je deponovan u skladu sa industrijskim standardima.

Ne Tražite Kompromis U Vašem Korporativnom Identitetu

Možete također koristiti vaše korporativne boje i logo na plastičnim kolicama za supermarket od 100 litara. Možete koristiti plastični materijal i drugi pribor na kolicima u skladu sa vašim korporativnim bojama i postaviti poslovne oznake ili slogan na kolica za market. Informacije o bojama i opcijama printanja loga možete dobiti od našeg odjela za klijente.

Opcija Žičanog Pribora

Možete dodati dosta pribora u vaša Plastična Trgovačka Kolica od 150 Litara u skladu sa vašim potrebama. Opremite vaša kolica za supermarket sa priborom kao što su ključ za kovanice, specijalno sjedište za bebe, promotivna / kampanjska obavještenja! Sa ključem za kovanice koji radi na 1 KM ili 1 Euro čuvat ćete uredno kolica, možete dodati sjedalicu za bebe u kolica kao i ploču za kampanju kako bi povečali efekat komunikacije klijenata.