150 Litara Plastična Trgovačka Kolica

150 Litara Zapremina Korpe

Kapacitet : 150 Litara

Materijal: Plastika

Dimenzije:
Visina:
 18 cm            
Širina: 60 cm
Dužina: 100 cm  

150 Litara Kolica Za Supermarket

150 Litara Plastična Trgovačka Kolica Će Učiniti Proces Kupnje Vašeg Klijenta Mnogo Radosnim!

Sa profesionalizmom Meridian Group, nije teško učiniti kupovinu vašeg klijenta ugodnom i praktičnom! Proizvedeni sa plavom, crvenom, žutoj, crnoj, zelenoj i narandžastoj opciji boja.

Omogućuju vašem klijentu da s lakoćom nose proizvode koje su uzeli a isto tako vama omogućuju da istaknete vaš brend na ručkama u prvom planu . Ovaj proizvod koji je prigodan za dugotrajno korištenje sa svojom čvrstom strukturom se pretežno koristi u maloprodajnim prodavnicama! Ako želite olakšati kupovinu nudeći funkcionalnu opremu vašem klijentu dok nosi svoje proizvode, ova kolica za market su upravo ta koja tražite.

Kupovina u Marketu

150 Litara plastična kolica za market koja su inspirisana iz prirode imaju proces proizvodnje sa svim mjerama opreza da zaštite prirodu i okolinu. Ovi procesi su implementirani visoko poštujući prirodu bez ikakvih ne toksičnih substanci kao što su arsen, kadmijum, cijanid i slično koji se koriste i bilo kojem procesu. Sav otpad proizveden u proizvodnji je deponovan u skladu sa industrijskim standardima.

Ne Tražite Kompromis U Vašem Korporativnom Identitetu

Možete također koristiti vaše korporativne boje i logo na plastičnim kolicama za supermarket od 100 litara. Možete koristiti plastični materijal i drugi pribor na kolicima u skladu sa vašim korporativnim bojama i postaviti poslovne oznake ili slogan na kolica za market. Informacije o bojama i opcijama printanja loga možete dobiti od našeg odjela za klijente.

Opcija Žičanog Pribora

Možete dodati dosta pribora u vaša Plastična Trgovačka Kolica od 150 Litara u skladu sa vašim potrebama. Opremite vaša kolica za supermarket sa priborom kao što su ključ za kovanice, specijalno sjedište za bebe, promotivna / kampanjska obavještenja! Sa ključem za kovanice koji radi na 1 KM ili 1 Euro čuvat ćete uredno kolica, možete dodati sjedalicu za bebe u kolica kao i ploču za kampanju kako bi povečali efekat komunikacije klijenata.