210 Litara Trgovačka Kolica

210 Litara Zapremina Korpe

Kapacitet : 210 Litara

Boja Konstrukcije: Standardna (Cink + Transparentni Prah)

Materijal: Žičani Metal

Točkovi: Točkovi sa Duplim Ležajima

Prilagođeno Printanje Loga na Ručki

Standardna Sjedalica Bebe

Opcija Boja:

210 Litara Žičana Trgovačka Kolica

Ergonomična i Udobna 
Pristupite vašoj željenoj ergonomičnosti, trajnosti i udobnosti sa 210 litara metalnim rmarketnim kolicima Meridian Group. Kolica za supermarket će biti neophodna oprema za vašu radnju.

Trajne Površinske Prevlake
210 Litara Metalna Trgovačka Kolica su dizajnirana za korištenje u različitim unutrašnjim i vanjskim uslovima. Prevlaka mora biti otporna na različitu vručinu i prostorne uslove. Zbog toga, naša trgovačka kolica su ojačana sa dodatnim transparentnim omotačem praha nakon što je površina premazaba Cinkom. Ovaj praškasti premazani omotać bude na konsantnoj temperaturi od 200 stepeni nakon što se na površinu nanese premaz cinka. Mnogo je trajniji i tanji od laka koji se koristi kao standard na tržištu. 210 Litara Metalna Supermarket Kolica Meridian Group imaju dug vijek trajanja u različitim prostornim uslovima. Sa našim Trgovačkim Kolicima moći će te ponuditi klijentima više higijenska kolica gdje će oni bezbjedno transportovati njihovu robu.

210 Litara Serija Marketnih Kolica
210 Litara Supermarket Kolica se proizvode za kompanije koje ne prave kompromis na kvalitet. Visoko-kvalitetna metalna supermarket kolica sa osobinom uštede prostora su tu da donesu udobnost u vašu radnju.

Prednost Tihi Točkova
U istraživanjima vidimo da okolina radnje je jedan od najvažnijih detalja koji utiču na ponašanje klijenata. Jedan od najvažnijih faktora koji posebno skračuje vrijeme kupovine je okolina koja se isprepliće sa bukom. TPR ( Termo Plastična Guma ) točkovi, razvijeni da obezbjede mirnu i udobnu okolinu za vašu radnju i koriste se kao standardni u svim našim marketnim kolicima. Zahvaljujući tihoj kupovnoj okolini i vaši klijenti i vi ćete biti zadovoljni.