Transportna Kolica TTB01

Broj modela: TTB01

Maksimalni Tovarni Kapacitet: 300 Kg

Dimenzije:
Visina:
 95 cm            
Širina: 61 cm
Dužina: 116 cm

Teretna Kolica TTB01

Pogodna za Građevinske Markete 

Građevinski marketi su odvojeni od drugih marketa u smislu tipa proizvoda. Transportna Kolica koja su pogodna za korištenje u građevinskim marketima sa proizvodma različitih veličina, nude kupcu lagano u ugodno iskustvo. Zahvaljujući pomjerajućoj i složivoj strukturi korpe, proizvodi različitih veličina mogu biti trasportovani u jednim kolicima.  

Dugovječna Ojačana Površina

 Transportna Kolica imaju visoko kvalitetnu završnu površinu ikad napravljenu, zagarantovan dug vijek u svim vremenskim i prostornim uvjetima. Transportna Kolica, kolica za nošenje tereta se ističu od svoje konkurencije u smislu čvrstoće i nisu galvanizirane nego pocinčane. Transportna Kolica su zaštitena i obojena providnim prahom, zatim pocinčana da bi nakon toga bila na temperaturi od 200 stepeni kako bi se povečala čvrstoća. Zahvaljujući novim generacijama slojeva, bolji rezultati su dobiveni od lakiranog sloja u smislu čvrstoće i izgleda. 

Ultra Tihi Točkovi (125 mm) 

Jedan od prvih uslova za stvaranje prijateljske atmosfere u radnji je da se stvori mirno mjesto. U radnji. tišina,trgovačke korpe i točkovi igraju važnu ulogu. Uzimajući ovo u vidu, Termo Plastični Gumeni točkovi čuvaju radnju od buke točkova. Termo Plastični Gumeni točkovi se koriste kao standardni za sva trasportna kolica.