Opis

Kanta za otpad služi da smeće bude na jednom mjestu. Meridian Group nudi široki izbor ekonomičnih kanti za smeće. U zavisnosti od veličine i tipa Vašeg posla, trebat ćete specifičnu kantu i opremu da se riješite recikliranog i komercijalnog otpada. Naše kante za smeće su kapaciteta od 7 litara do 1100 litara.

Za veći kapacitet kanti za otpadne trebate kamion ili opremu. Naši kontejneri za otpad imaju točkove tako da je s njima lako rukovati. Naši mobilni kontejneri za otpad sa dva i četiri točka su proizvedeni od visoko gustog poli etilena (PE-HD). Mi proizvodimo njih koristeći kompaktno ubrizgavanje kalupa po EN 840. Proizvodimo sve kante na točkove od visoko kvalitetnog materijala.

Zašto je kanta za smeće bitna?

  • Jedan od razloga je sigurnost zato što možete vidjeti pse lutalice ili mačke kako preturaju i cijepaju otpadne kese . Kao rezultat toga, kontejneri sprečavaju bilo koju životinju od Vašeg smeća.
  • Današnji kontejneri za otpad imaju veliku ulogu u održavanju prijateljskih komšijskih odnosa. Oni pokazuju gdje se smeće treba odlagati.
  • Higijena je drugi razlog . Tako da zajednica postaje čišća i bolje organizovana sa svakog njenog aspekta u punom potencijalu.
  • • Recikliranje je veoma bitno jer otpad ima ogroman negativni uticaj na prirodnu okolinu. Kontejneri za otpad imaju više svrha i pretežno su u bojama stoga odvajanje otpada je početak recikliranog kruga.

 

Koje vrste otpadnih kanti imamo?

Imaju višestruke opcije boja. Možete naručiti kantu za otpad u zavisnosti od Vaše potrebe. Boja kante za otpad je važna jer svaka vrsta otpada zahtijeva poseban kontejner. Također, mi imamo dva tipa proizvoda. Jedan od njih je model na pedale a drugi je model na točkove. Naši kontejneri za otpad se primjenjuju u svemu kao npr.: İndustriji, pružanje ugostiteljskih usluga, medicinski otpad, reciklirani projekti, povrtlarstvo itd.

Ako imate potrebu za bilo kojim kontejnerom za otpad, mi smo spremni da Vam izađemo u susret.

Dodatne informacije

Težina 44.8 kg
Dimenzije 780 × 1340 × 1280 mm
Opcija boja

, , , , , ,

Capacity

770

Max Load

370 Kg

Comb Height

1190 mm

Wheel Diameter

200 mm

Komentari

Nema više komentara.

Budite prvi da komentarišete “Plastični Kontejner za Smeće 770 Litara”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *