Opis

Kanta za otpad služi da smeće bude na jednom mjestu. Meridian Group nudi široki izbor ekonomičnih kanti za smeće. U zavisnosti od veličine i tipa Vašeg posla, trebat ćete specifičnu kantu i opremu da se riješite recikliranog i komercijalnog otpada. Naše kante za smeće su kapaciteta od 7 litara do 1100 litara.

Za veći kapacitet kanti za otpadne trebate kamion ili opremu. Naši kontejneri za otpad imaju točkove tako da je s njima lako rukovati. Naši mobilni kontejneri za otpad sa dva i četiri točka su proizvedeni od visoko gustog poli etilena (PE-HD). Mi proizvodimo njih koristeći kompaktno ubrizgavanje kalupa po EN 840. Proizvodimo sve kante na točkove od visoko kvalitetnog materijala.

Zašto je kanta za smeće bitna?

  • Jedan od razloga je sigurnost zato što možete vidjeti pse lutalice ili mačke kako preturaju i cijepaju otpadne kese . Kao rezultat toga, kontejneri sprečavaju bilo koju životinju od Vašeg smeća.
  • Današnji kontejneri za otpad imaju veliku ulogu u održavanju prijateljskih komšijskih odnosa. Oni pokazuju gdje se smeće treba odlagati.
  • Higijena je drugi razlog . Tako da zajednica postaje čišća i bolje organizovana sa svakog njenog aspekta u punom potencijalu.
  • • Recikliranje je veoma bitno jer otpad ima ogroman negativni uticaj na prirodnu okolinu. Kontejneri za otpad imaju više svrha i pretežno su u bojama stoga odvajanje otpada je početak recikliranog kruga.

 

Koje vrste otpadnih kanti imamo?

Imaju višestruke opcije boja. Možete naručiti kantu za otpad u zavisnosti od Vaše potrebe. Boja kante za otpad je važna jer svaka vrsta otpada zahtijeva poseban kontejner. Također, mi imamo dva tipa proizvoda. Jedan od njih je model na pedale a drugi je model na točkove. Naši kontejneri za otpad se primjenjuju u svemu kao npr.: İndustriji, pružanje ugostiteljskih usluga, medicinski otpad, reciklirani projekti, povrtlarstvo itd.

Ako imate potrebu za bilo kojim kontejnerom za otpad, mi smo spremni da Vam izađemo u susret.

Dodatne informacije

Dimenzije 330 × 220 × 500 mm
Opcija boja

, , , , , ,

Capacity

30 Liter

Komentari

Nema više komentara.

Budite prvi da komentarišete “Plastična Kanta za Otpad sa Pedalom 30 Litara”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *