Pekarska Izložbena Polica - BS04

Tip Modela: BS04

Dimenzije: 

Visina: 200 cm
Dubina: 50 cm
Širina: 180 cm

Sistemi Pekarskih Polica

Estetična, Efektivna i Higijenska Izložbena Oprema Pekarskih Polica

Pekarske Izložbene Police su izvanrednog dizajna i visoko-kvalitetne proizvodne strukture. Pekarske Izložbene Police su preferirane od strane prestižnih radnji koji imaju kvalitetnu i dugotrajnu proizvodnu strukturu! Drvena gornja polica omogučava izložbu oboje i dekorativnih i higejenskih proizvoda, tako da će pažnja klijenata biti na vašim proizvodima!

Hljeb, pite, kolači, peciva itd. srednji dio koji omogučava da proizvod bude izložen sa ili bez pakovanja, služit će vas dugo godina zahvaljujući kvalitetnoj proizvodnoj strukturi!

Pekarske Izložbene Police, koje su preferirane od mnogih firmi kao što su supermarketi, hipermarketi, pekare i slastičarne predstavljaju efektivnu prodajnu opremu za pekarske proizvode. Ako hočete da izložite pekarski izložbeni proizvod u vašoj firmi na jedan efktivan i elegantan način, možete koristiti Meridian Group pekarski izložbeni proizvod.

Pekarski Pult proizveden sa kvalitetom i uvjerenjem Meridian Group, istiće stilski i higijenski način pakirane i nepakirane hrane od momenta kada se koristi zahvaljujuči svojoj kvalitetnoj proizvodnoj strukturi i dekorativnom dizajnu! Pekarski Sistemi Polica se mogu proizvesti od iverice.

Pekarski proizvodni pult koji može izložiti mnoge pekarske proizvode je dizajniran sa preciznošću i također je proizveden uzimajući u obzir ljudsko zdravlje! Ako trebate oboje i prijatelja okoliša i dekorativni pekarski izlog proizvoda, možete koristiti Meridian Group Pekarske Sisteme Polica!

U zavisnosti od vašeg stila radnje, pekarski odjeljak može biti napravljen kompletno od drveta ili u kombinaciji drveta i čelika. Dodatno ovome u direktnom korištenju polica za izlaganje, police u radnji imaju opciju dodavanja korpi i gajbi za stavljanje proizvoda.

  • Dostupne u drvetu, akrilu i čeliku.
  • Lagane za prilagođavanje i raspoređivanje
  • Oprema za pred-pakovanje pekarskih proizvodnih izloga