Opis

Plastična Paleta koja ulazi jedna u drugu se koristi za više namjena. Glavna prednost palete koja ulazi jedna u drugu je funkcija uštede prostora. Dakle, ova vrsta plastične palete je najbolja opcija za skladištenje uključujući čvrstoću i bezbjednost. Unikatni dizajn dopušta vam da slažete više paleta na bezbjednu visinu. Drugim riječima, možete sačuvati strukturalni integritet robe. Zbijanjem paletnih redova, možete uštediti značajan prostor i ostaviti mjesta za druge poslove.

Firme pretežno koriste palete koje ulaze jedne u drugu za uštedu prostora, izvoz i uštedu troška. Dodatno na to, one su lakše u poređenju sa drugim tipovima plastičnih paleta. Štaviše, gustoća plastičnih paleta koje ulaze jedna u drugu je niska. Tako da možete smanjiti teretni trošak. Naše plastične palete koje ulaze jedne u drugu nude opciju klizača. Ova opcija poboljšava slaganje. Meridian Group nudi različite opcije kao što su visoki-stepen materijala, ivice i oznake.

Koja dimenzija je najviše uobičajena kod plastičnih paleta koje ulaze jedna u drugu?

Imamo dvije različite dimenzije plastičnih paleta koje ulaze jedna u drugu. Dimenzije su 1000 x 1200 mm i 800 x 1200 mm. Za ove dimenzije možemo ponuditi otvorene i zatvorene modele. Najtraženiji model plastične palete koja ulazi jedna u drugu je 800 x 1200 mm. Ovaj model plastične palete je najlakši. Također, ova verzija palete je i najjeftinija. Naši klijenti pretežno koriste ovaj model kao jednokratnu plastičnu paletu. Zbog toga što je koriste kao izvoznu paletu.

Meridian Group nudimo ove vrste paleta sa i bez klizača. Ako trebate da skladištite palete koje ulaze jedna u drugu na police, treba da stavite njihove klizače. Naši klizači se montiraju veoma lagano. Tako da, postoji opcija da možete naručiti klizače odvojeno. Rezultat toga je da postoji šansa da smanjite teretni trošak.

Neke firme zahtijevaju njihov logo na plastičnoj paleti. Možemo isprintati Vaš logo ili ime na površini palete. To je prednost da možete izdvojiti paletu od drugih plastičnih paleta koje ulaze jedna u drugu.

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Dimenzije 1000 × 1200 × 150 mm
Dinamički kapacitet

Statički kapacitet

Regalni Kapacitet

Opcije materijala

,

Sigurnosna ivica

,

Opcija boja

, , , , ,

Komentari

Nema više komentara.

Budite prvi da komentarišete “Zatvorene Plastične Palete koja ulazi jedna u drugu 100 x 120 cm”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *