Opis

Plastične palete ojačane željezom nude skladištenje teške robe na policama sa sigurnošću. Naši plastični paletni modeli obezbjeđuju jaku strukturu. Što znači da ova vrsta plastičnih palete može podići i nositi više tereta u poređenju sa drugim tipovima paleta. Štaviše, regalni paletni dizajn je sličan skladišnim plastičnim paletama. Dakle, možete lako staviti palete jednu na drugu. Obezbjeđuje više tereta u šljeperu. Posebno tokom utovara ova vrsta plastičnih paleta održava maksimalnu stabilnost. Nikad ne utiče na stabilnost bez obzira da li je teret na paleti ili ne.

Ojačane željezom plastična paleta Ima čvrsti dizajn za tovar teške robe i statičkog skladištenja. Njen dizajn je prilagodljiv za različite tovarne opcije. Kompanije više vole da slažu svoju robu na police da bi iskoristili što više prostora. Regalne palete imaju ojačano dno. Što znači da je to najbezbjedniji način da se stavlja tovar na police. Ponekad oni koji koriste palete žele da stave paletu na vrh druge natovarene palete. Zahvaljujući strukturi željezne šipke, obezbjeđuje stabilnost tokom skladištenja i transporta. Velike zapremine proizvoda mogu biti skladištene ili pohranjene u skladištima. Mnoge firme pokušavaju da uštede na prostoru i poboljšaju bezbjednost u skladištima.

Regalne palete moraju obezbjediti čvrstu, izdržljivu konstrukciju. Ova vrsta plastičnih paleta može smjestiti teški teret bez da ošteti robu ispod. Mi projektujemo naše regalne paletne modele za teški teret. Drugim riječima, mi projektujemo za regalne sisteme. Ako je potrebno, čak možemo napraviti kalup za klijenta u našoj radionici.

Tipovi Paleta Ojačani Željezom

Imamo 2 vrste dimenzija za plastične palete ojačane željezom. Te dimenzije su 800 x 1200 mm and 1000 x 1200 mm. Meridian Group Nudimo različite opcije boja. Također, možemo printati Vaš logo na našim plastičnim paletama. A to je najlakši način da razdvojite Vašu robu od drugih. Možemo proizvesti naše plastične palete sa ivicama ili bez u zavisnosti od Vaše potrebe. Možemo proizvesti naše proizvode sa originalnim plastičnim materijalom ili recikliranim plastičnim materijalom s tim da je većina plastičnih paleta za slaganje od reciklirane plastike.

Koliko mnogo šipki ima u Plastičnim Paletama Ojačanim Željezom?

Meridian Group nudi palete ojačane metalom. Palete ojačane željeznim šipkama podižu maksimalni tovar. Imamo 3 tipa ojačanih regalnih paleta. U zavisnosti od vaše tovarne potrebe, mi možemo staviti 1 do 3 željezne šipke. To stabilizuje vaše tovarne kapacitetne potrebe sa čvrstim dizajnom.

Dodatne informacije

Težina 17 kg
Dimenzije 1000 × 1200 × 150 mm
Dinamički kapacitet

Statički kapacitet

Regalni Kapacitet

Opcije materijala

,

Sigurnosna ivica

,

Opcija boja

, , , , ,

Komentari

Nema više komentara.

Budite prvi da komentarišete “Plastične Palete Ojačane Željezom 100x120cm Zatvorena Površina”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *