Opis

Plastična Paleta Za Slaganje nudi više skladištenja paleta. Naši plastični paletni modeli obezbjeđuju lakoću pri utovaru. Dakle, možete lako staviti palete jednu na drugu. Obezbjeđuje više tereta u šljeperu. Posebno tokom utovara ova vrsta plastičnih paleta održava maksimalnu stabilnost. Nikad ne utiče na stabilnost bez obzira da li je teret na paleti ili ne.

Za slaganje plastična paleta Ima čvrsti dizajn za tovar teške robe i statičkog skladištenja. Njen dizajn je prilagodljiv za različite tovarne opcije. Palete za slaganje imaju ojačano dno. Ponekad oni koji koriste palete žele da stave paletu na vrh druge natovarene palete. Kao rezultat toga, obezbjeđuje stabilnost tokom skladištenja i transporta. Velike zapremine proizvoda mogu biti skladištene ili pohranjene u skladištima. Mnoge firme pokušavaju da uštede na prostoru i poboljšaju bezbjednost u skladištima.

Palete za slaganje moraju obezbjediti čvrstu, izdržljivu konstrukciju. Ova vrsta plastičnih paleta može smjestiti teški teret bez da ošteti robu ispod. Mi projektujemo naše regalne paletne modele za teški teret. Drugim riječima, mi projektujemo za regalne sisteme. Ako je potrebno, čak možemo napraviti kalup za klijenta u našoj radionici. Naše plastični modeli paleta za slaganje nude široki dijapazon. Naše dimenzije počinju od 800 x 1000 mm do 1100 x 1300 mm.

Meridian Group Nudimo različite opcije boja. Također, možemo printati Vaš logo na našim plastičnim paletama. A to je najlakši način da razdvojite Vašu robu od drugih. Možemo proizvesti naše plastične palete sa ivicama ili bez u zavisnosti od Vaše potrebe. Možemo proizvesti naše proizvode sa originalnim plastičnim materijalom ili recikliranim plastičnim materijalom s tim da je većina plastičnih paleta za slaganje od reciklirane plastike.

Dodatne informacije

Težina 11.5 kg
Dimenzije 900 × 1100 × 160 mm
Dinamički kapacitet

Statički kapacitet

Regalni Kapacitet

Opcije materijala

,

Sigurnosna ivica

Opcija boja

, , , , ,

Komentari

Nema više komentara.

Budite prvi da komentarišete “Plastična Paleta za Skladištenje 100 x 110 cm Otvorena”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *